Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Nájemnice v Brně vlepila cizí ženě facku. Nemá na mě co zvonit, křičela

Překvapivou reakci na opakované řinčení domovního zvonku měla obyvatelka bytového domu v brněnských Černých Polích. Rozčílilo ji, že se na ni neznámá žena snaží usilovně dozvonit. Místo aby si s ní promluvila, vyšla za dveře a uhodila ji dlaní do obličeje.

Sedmapadesátiletá žena mačkala jeden ze zvonků umístěných na bytovém domě, v němž se chtěla zeptat na podmínky nájmu. Sluchátko jí ze svého bytu zvedla o devatenáct let mladší obyvatelka, která zkusila vchodové dveře budovy na dálku otevřít. 

Když se ale ani nepohnuly, zazvonila návštěvnice na zvonek znovu. „Nečekaná reakce na sebe ale nenechala dlouho čekat. Nájemnice zakrátko údajně vyběhla z domu s křikem a starší ženu prý udeřila dlaní do obličeje,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Přivolaní strážníci si povšimli, že má návštěvnice domu nateklou zasaženou část obličeje. Když konfrontovali agresorku, k facce se jim přiznala. „Zdůvodnila ji tím, že na ni neznámá žena nemá co zvonit. Podezřením z přestupku proti občanskému soužití se tak bude zabývat správní orgán," řekla Skřivánková.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky strážníci, městská policie, přestupek, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

HORKO DĚLÁ Z LIDÍ AGRESORY A HULVÁTY, JAK JE VIDNO NA PŘÍBĚHU.......OSTUDA -HANBA TÉ HYSTERICKÉ ŽENĚ, MYSLÍM, ŽE V TÉTO OBLASTI SI UŽ ZMÍNĚNÁ ŽENA PODNÁJEM HLEDAT NEBUDE........

Čtvrtek, 21. července 2022, 11:08Odpovědět

Nájemnice v Brně vlepila cizí ženě facku. Nemá na mě co zvonit, křičela  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.