Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

V Brně vylovili z keřů zloděje ponožek. Bylo to jako z akčního filmu, tvrdí strážníci

Schopnost orientovat se v nepřehledném a těžko přístupném terénu prokázali strážci brněnského zákona u královopolského supermarketu, když vytáhli z keřů sedmadvacetiletého lapku, jenž se nezákonně obohatil o ponožky. Lví podíl na dopadení má ale pozorný sekuriťák. Nepoctivého jednání si všiml a i díky jeho pozornosti se punčochové výrobky vrátily zpět do regálů.

Byla to jako scéna z akčního filmu, popisují brněnští strážníci víkendový případ. V hlavní roli se představil sedmadvacetiletý muž, jehož zlákal například nový pár ponožek za bezmála dvě stě korun. Všeho si ale všimnul strážce supermarketu v Králově Poli. Jakmile uviděl, že mu z prodejny mizí zboží, vytočil tísňovou linku 156. Přivolané hlídce následně poskytl důležité informace. 

Strážníkům popsal jeho podobu i směr, kterým měl namířeno. Hlídka chvíli nato našla sedmadvacetiletého muže odpovídajícího popisu stát v nedalekém houští. Vyzvala ho tedy, aby předložil své osobní doklady a vyskládal také všechny věci z batohu. Mezi nimi byl mimo jiné zbrusu nový pár ponožek,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková.

Zloděj se v přítomnosti pracovníků v uniformě dostal pod tlak. Po chvíli zapírání nakonec uznal, že opravu kradl. Skutečnost potvrdily i kamerové záznamy z prodejny. „Krádež ponožek se tedy mladému muži rozhodně nevyplatila, protože si za majetkový přestupek od strážníků vysloužil několikanásobně vyšší pokutu,“ dodala Skřivánková.


 

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky Brno, Strážníci, Supermarket, Security, ponožky, Královo Pole, keř

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

VESELÁ ZNAČKA DEDOLES
Pokud jste hraví a zůstalo ve Vás kousek dítěte, oblečení a doplňky Dedoles budete milovat. Tahle česká firma způsobila naprostou revoluci v odívání, a to hlavně co se týká ponožek.........SAMÁ REKLAMA A BOSÝ BOREC Z BOSONOH NEMÁ CO NA SEBE....Sekuriťák dobře vše promyslel a předal info Policii - správnej postup - nač by sám měl zasahovat - předána informace na OS. MP. Brno a výsledek na jedničku...opět fandím MP. Brno i jejím tiskovým mluvčím.

Pondělí, 18. července 2022, 15:02Odpovědět

V Brně vylovili z keřů zloděje ponožek. Bylo to jako z akčního filmu, tvrdí strážníci  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.