Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na nádraží v Brně útočil zákeřný agresor. Protivníka atakoval zezadu a bil ho hlavy

Nevyzpytatelně a záludně si počínal dvaatřicetiletý muž na brněnském hlavním nádraží. Na dopravním uzlu si vyhlédl o pět let staršího protivníka. Agresor se ale nezachoval jako chlap. Na místo férového souboje udeřil oběť podle zezadu do hlavy a pak ji ještě kopl.

Netrvalo dlouho a o agresivním pachateli se začalo mluvit. Informace se brzy dostaly i k hlídce Městské policie Brno, jež kontrolovala okolí. Svědek sdělil, že viděl, jak agresivní jedinec drsně skolil protivníka. Strážci brněnského zákona se brzy s napadeným setkali. Měl tržnou ránu na hlavě poté, co ho rival zezadu zasypal několika údery. Když pak ležel na zemi, ještě ho kopl. Strážníci se následně dali do pátrání po surovci, mezitím se o zraněného se postarali zdravotníci.

Hlídka se mezitím spojila s kolegy z dohledového centra městské policie, kteří přetočili kamerové záznamy a souběh událostí potvrdili. Strážníci tak získali popis údajného agresora i směr, kterým odešel a brzy ho dopadli v ulici Bašty,“ popsal mluvčí brněnské městské policie Pavel Šoba.

Jakmile hlídka pachatele chytila, žádala po něm vysvětlení. „K útoku se přiznal a tvrdil, že celé situaci prý předcházel ještě jiný incident mezi oběma muži. Případem se dále zabývá republiková policie,“ dodal Šoba. 


 

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Napadení, Nádraží, Strážníci, obecní policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na nádraží v Brně útočil zákeřný agresor. Protivníka atakoval zezadu a bil ho hlavy  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.