Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Hledaný mladík v Brně hodil policistům pod nohy pilu a přelezl zeď

Kutilské sklony měla nejspíš skupina výrostků, kteří zamířili do jednoho z obchodů v centru moravské metropole. Z prodejny totiž utekli s odcizenou pokosovou pilou a dalším zbožím za více než jedenáct tisíc korun. Při rychlém úprku zahodil jeden ze zlodějů veškerou zátěž a přelezl zeď.

Do pátrání po pěti osobách, které si z brněnského obchodu odnesly hodnotné zboží, se okamžitě pustily nejbližší hlídky městské policie, které se nacházely v centru města. Podle popisu poznali strážníci hříšníky v Přízově ulici. Právě tam se před nimi skupinka pokusila schovat ve křoví. „Čtveřice podezřelých uposlechla zákonnou výzvu k setrvání na místě, pouze nezletilý mladík odhodil krabici s pilou a dal se na útěk," popsal mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Mladík, který měl u sebe také box se zabaleným kapesním nožem a zastřihovač vousů s nabíječkou, svou kořist po cestě postupně zahodil. Před zadržením ho ale nakonec nezachránilo ani zdolání dva metry vysoké zdi, kterou přelezl. „Strážníci jeho pronásledování ukončili nasazením pout. Ověření osobních údajů pak ukázalo, že mladík je celostátně hledaný. Pro podezření z trestného činu případ dále šetří republikoví policisté," řekl Šoba.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky krádež, strážníci, městská policie, trestný čin, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hledaný mladík v Brně hodil policistům pod nohy pilu a přelezl zeď  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.