Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V Brně hledají muže, který je bezzubý, má knírek a chová se nevhodně

Pobouření a stížnosti přistály na stůl brněnským policistům. Lidé si stěžují na chování neznámého muže, který je obtěžoval na zastávce městské hromadné dopravy v části Slatina. Právě tam měl vyvádět blíže nespecifikované psí kusy, jež vyvedly z míry kolemjdoucí i cestující.

Podle brněnských policistů se výtržník choval velmi nevhodně. Zda má neslušné chování například sexuální podtext, ale neuvedli. Svědci sdělili, že neznámý, jemuž je podle odhadu mezi padesáti až šedesáti lety, postával vícekrát na zastávce Langrova. Vyšetřovatelé nyní muže hledají, aby jim celou situaci vysvětlil. 

Mělo by se jednat o muže přibližně 175 cm vysokého, s upraveným knírkem i vlasy tmavé barvy. Zajímavým markantem by mohla být skutečnost, že neměl žádné zuby,“ sdělila policistka Petra Ledabylová

Vyšetřovatelé zatím po mužovi pátrají marně. Proto prosí o pomoc veřejnost. „Kriminalisté se obracejí na všechny, kteří znají totožnost neznámého muže, nebo přímo na muže samotného, aby se přihlásili na linku 158 a celou záležitost tak pomohli osvětlit,“ dodala Ledabylová.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Brno, Policie, Pátrání, Slatina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Myslím, že se lidé ve Slatině dobře znají a brzy BEZZUBÁČE - TMAVÝCH VLASŮ - JEŠTĚ K TOMU S UPRAVENÝM KNÍRKEM, přivedou na služebnu.

Pátek, 1. července 2022, 11:10Odpovědět

V Brně hledají muže, který je bezzubý, má knírek a chová se nevhodně  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.