Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Přítelkyni jsem dal flákanec, protože ji mám rád, vysvětlil muž z Brna

Svérázným způsobem vyjádřil náklonnost ke své přítelkyni třiačtyřicetiletý muž z Brna. Partnerce při vypjaté hádce uštědřil pár facek, čímž na sebe upoutal pozornost městské policie, která žádala vysvětlení, proč bije ženu. Agresor odpověděl, že tímto způsobem jí vyznává lásku.

Hned dvě tvrdé a dobře mířené rány vyděsily lidi z azylového domu Armády spásy. Právě tam došlo k ostré výměně názorů mezi dvěma známými, kteří se do sebe z nepochopitelných důvodů pustili. Vše vyvrcholilo dvěma fackami, jež ženu štíply v obličeji. V tu chvíli už mířila do azyláku hlídka strážníků. Ti se následně nestačili divit mužově výřečnosti. 

Strážníci se přesvědčili, že žena není zraněná a nepotřebuje ošetření. Podezřelý se jim přiznal a řekl, že se vlastně se ženou mají rádi. Nad zvláštním způsobem vyjádření lásky se hlídka pozastavila a upozornila ho, že takové chování je naprosto nepřijatelné,“ popsal mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem

Personál výbojného muže vyprovodil na ulici. Tam dostal poučení o tom, že podobné útoky už nikdo nebude příště tolerovat. „Podezřením z přestupku proti občanskému soužití se budou zabývat úředníci ve správním řízení. Muži tam hrozí dvacetitisícová pokuta,“ dodal Ghanem. 

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Strážníci, Napadení, Vysvětlen í, Armáda spásy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Emil Figl

Prostě se maj rádi. Jasný jak facka!

Úterý, 28. června 2022, 23:41Odpovědět

Přítelkyni jsem dal flákanec, protože jí mám rád, vysvětlil muž z Brna  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.