Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Žena v Brně sebrala z obchodu dva šampony a sluchátka. Hrozí jí vězení

Nepříjemný večer způsobila zaměstnancům brněnského supermarketu zákaznice, které se zalíbilo vystavené zboží. Zaplatit za něj ale nechtěla, a tak se pokusila s produkty nenápadně projít přes pokladnu. Za krádež jí nyní hrozí pobyt za mřížemi.

Krást se do královepolského supermarketu vydala třiadvacetiletá žena. V pestrých regálech si vybrala sluchátka za necelých dvě stě korun a po cestě k východu k nim přihodila ještě dva šampony. Zboží si ale neuložila do nákupního košíku, nýbrž do kabelky.

Při průchodu pokladnami pak prošla bez placení. Jejího podezřelého chování si však všiml pracovník ostrahy. „V přítomnosti přivolaných strážníků se přiznala pouze ke krádeži sluchátek a tvrdila, že šampony zakoupila v jiném obchodě. Doklad od nich ale neměla," řekla mluvčí brněnské městské policie Markéta Skřivánková

Když si strážníci ověřovali údaje dotyčné ženy, zjistili, že nejde o první problém se zákonem, na který si zadělala. „Už byla v minulosti za majetkovou kriminalitu potrestána, stala se tak podezřelou ze spáchání trestného činu. Hlídka ji proto předala do rukou republikových policistů," dodala Skřivánková.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com/472301

Štítky krádež, městská policie, strážníci, sluchátka, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Tak si myslím, že žena k mobilnímu telefonu přišla asi stejným způsobem, jak k těm šampónům a sluchátkům a chtěla si poslechnout nějakou hezkou hudbu, nejsem daleko od pravdy, když napíši, že to budou ČARDÁŠE, či GIPSY MUSIC, chtěla se hezky "načančat", umýt si hlavu šamponem a udělat si hezký večer s pocitem a heslem :ZADARA ZADARA, ZNÍ HEZKY HOUSLE, DUJE HARMOŠKA A ZVUČÍ KYTARA, ale měla hezky umytou hlavu sekuriťákem a hlídkou MP. Brno. BEZ PRÁCE NEJSOU KOLÁČE, ŠAMPONY, ANI SLUCHÁTKA.......Takový je holt život.

Pondělí, 20. června 2022, 15:47Odpovědět

Žena v Brně sebrala z obchodu dva šampony a sluchátka. Hrozí jí vězení  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.