Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Žena v brněnském obchoďáku lovila tuňáky. Dělám to proto, abych šla do vězení, vysvětlila

Tuňák jako vstupenka do kriminálu. Podobným způsobem přemýšlela třiačtyřicetiletá žena z Brna, která si v hypermarketu nacpala tašku více než dvaceti konzervami rybí pochoutky. Jenže plán nakonec dostal výrazné trhliny. Potravu nepropašovala přes pozornou hlídku strážníků a navíc si za prohřešek nevysloužila vysněný kriminál.

Hladová zákaznice se vydala do obchoďáku s jasným cílem, přilepšit si a naplnit spižírnu konzervami mořské ryby. Zboží za bezmála 4,5 tisíce korun si narvala do tašky a suverénně odešla s nezaplaceným nákupem pryč. Jenže cestuji jí zkřížila Městské policie Brno, jež žádala vysvětlení, proč krade. Zlodějce, jež už měla v minulosti na svědomí více deliktů, ale na jednání nepřipadlo nic zvláštního. Navíc byla drzá. 

Když ji strážník upozornil, že by v krádežích neměla pokračovat, aby se kvůli opakovaným porušením zákona nedostala do vězení, bleskově odvětila, že už by chtěla být v kriminálu. Při pobídce k předložení dokladů se podivila, že ji strážník ještě nezná, a poznamenala, že když si ji nepamatuje, bude nejspíš 'nějakej novej',“ popsal mluvčí brněnských Jakub Ghanem.

Nakradený sortiment tak v prodejně nakonec po výzvě strážců brněnského zákona zůstal a vrátil se do regálů. „Pachatelka odešla s pokutou v maximální výši deseti tisíc korun a vědomím, že opakovaná majetková kriminalita může být posuzována jako trestný čin,“ dodal Ghanem. 

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pxabay.com

Štítky Brno, Tuňák, Krádež, Strážníci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Tak to milovnici ryb nechci vidět v období vánočních svátků, když kapříci budou v kádích na dosah.......jeden politik taky "lovil kapříky" a odseděl si nějakej ten rok, ale paní bude muset loupit víc, aby si užila vysněného kriminálu.........má už MP. zmapomavanou, ale tenhle strážník jí ještě neznal, ale po dnešku už ví, s kým má tu čest. Brněnská RYBANA.........bude jistě všem hlídkám známa a místečko v bohunicích se pro ni chystá - to si může být tato dáma jistá. LOVU ZDAR.........

Úterý, 14. června 2022, 23:14Odpovědět

Žena v brněnském obchoďáku lovila tuňáky. Dělám to proto, abych šla do vězení, vysvětlila  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.