Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Žena si pozvala domů muže z brněnského nádraží. Přenocoval a vykradl dům

Nepříjemná pachuť zbyla sedmapadesátileté ženě z Brněnska po setkání s tajemným mužem z brněnského nádraží. Dvojice se dala u dopravního uzlu moravské metropole do řeči, aby se následně přesunuli na noc k dámě domů. Ráno se ale vše pokazilo, když sebral návštěvník vše, co mu přišlo pod ruku.

Celý příběh začal na železniční stanici v Brně. Žena si od náhodného kolemjdoucího vyslechla, že neprožívá zrovna ideální období. Možná i proto pozvala smutkem poznamenaného muže domů, kde strávili noc. Nocležník zůstal ráno v posteli o něco déle, zatímco hostitelka odešla do práce. Právě to se ukázalo jako osudová chyba. 

Když žena druhý den vyrazila do zaměstnání, vycítil a využil nabídnutou příležitost. Dům prohledal a odcizil nemalé množství převážně zlatých šperků. Ty si oklamaná žena cení na nejméně šedesát tisíc korun,“ popsal policejní mluvčí Bohumil Malášek

Policisté aktuálně případ vyšetřují. Zároveň intenzivně pátrají po nevděčném hostovi, kterého podezírají ze spáchání trestného činu krádež.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Nádraží, Setkání, Krádež, Policie, Brněnsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Věra Pohanová

Dobře jí tak!! Když si vezme cizího chlapa domů a ještě ho nechá v bytě samotného!

Pondělí, 13. června 2022, 21:09Odpovědět

Libuše Zemanova

Děvenko, a stála aspon ta noc za něco?

Sobota, 11. června 2022, 20:12Odpovědět

Diskutér T.

Jak poznat sňatkového podvodníka?
S problematikou podvodů se svět potýká od dávných časů a asi i nadále potýkat bude. Podvodníky můžete potkat všude, kam se jen podíváte. Bohužel už i na internetových seznamkách. Jak však sňatkového podvodníka poznat?

Sňatkového podvodníka lze ze začátku velmi těžko poznat
Většinou je jedná o charismatické, komunikativní a velmi přesvědčivé muže. Někteří podvodníci bývají navíc i atraktivní, což může v ženách vyvolat pocit, že konečně potkaly toho pravého muže pro společnou budoucnost. To co vám může ze začátku nově vznikajícího vztahu připadat jako pohádka, může být bráno ze strany sňatkového podvodníka jako čistá vypočítavost. Sňatkovým podvodníkům totiž nejde o vás, nýbrž o vaše peníze.

Jak takového sňatkového podvodníka poznat?
V prvotní fázi pravděpodobně vůbec nepoznáte, že jste součástí nějakého podvodu. Sňatkový podvodník působí jako každý jiný muž, který touží po seznámení a společném životě s vámi. Sňatkoví podvodníci se snaží vzbudit ve vybraných ženách důvěru a hrát na jejich city. Snaží se být pozornými partnery, skládat jim komplimenty, které každé osamocené dušičce zalichotí. Chovají se tak, jak očekávají, že chcete, aby se váš vysněný partner choval. Dotyčná žena tak většinou vůbec netuší, že je jen další obětí nějakého podvodníka. Sňatkoví podvodníci většinou ženám naslibují lásku, společný život ve dvou, přestěhování do plánovaného bydlení, založení rodiny, prostě to, po čem daná žena právě touží. A věřte, že vcítit se do potřeb své „oběti“ sňatkoví podvodníci umí velmi dobře.

Požádá-li vás někdo o peníze, buďte ostražití!
Pokud se vám stane, že vás nějaký partner požádá o peníze, zpozorněte! Přesně tak se chovají i sňatkoví podvodníci. Namísto plnění slibů o životě plném lásky z vás začne lákat tučné zálohy. Na co? Na cokoliv, o čem si myslí, že na vás zapůsobí. Může se jednat o půjčku na koupi stavebního materiálu, pro stavbu rodinného domu, ve kterém budete společně žít, půjčku na byt, který pro vás chce rekonstruovat, a do kterého se máte následně odstěhovat. Může se jednat také o půjčku na řešení složitých životních situací, jako je nemoc či nutná operace jeho dítěte, smrt v rodině nebo jakákoliv jiná pomoc jeho nejbližším v krizi.

Pátek, 10. června 2022, 14:25Odpovědět

Žena si pozvala domů muže z brněnského nádraží. Přenocoval a vykradl dům  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.