Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Deset dětí z Brna útočilo nákupním vozíkem na popelnice. Travte čas smysluplně, kárali je strážníci

Spor o tom, jak vypadá smysluplně strávený čas, se objevil v moravské metropoli. Na jedné straně stála zhruba desetičlenná skupinka výrostků v čele s celostátně hledanou dívkou, jež nákupním vozíkem najížděla u supermarketu do popelnic. Proti zábavě omladiny se ale postavila Městská policie Brno.

Zábavnou aktivitu si nezletilá mládež krátila čas v brněnském Králově Poli u tamního supermarketu. Právě z obchodního střediska ukořistila nákupní vozík, aby se s ním vrhala proti popelnicím. Na psí kusy partičky ale nebyli zvědaví kolemjdoucí. Netrvalo proto dlouho a na základě oznámení přijeli do akce brněnští strážníci, kteří se hned dali s partičkou do řeči. Mladíci připustili, že se dopustili vylomenin. K překvapení ale hlídka nenašla na místě žádné zničené nádoby na odpad. Přesto celý případ ještě neměl konec. 

Zatímco strážníci všem přítomným doporučili, aby společný čas venku trávili raději nějak smysluplněji, sílilo v nich podezření, že jedna z dívek odpovídá popisu hledané osoby,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková

Podezření strážců brněnského zákona se nakonec potvrdilo. Dívka skutečně byla celostátně hledaná, kvůli čemuž jí zřejmě čekají potíže. „Ověřením jejích osobních údajů se  domněnka hlídky brzy potvrdila. Celostátně hledanou tak předali do rukou přivolaných policistů,“ dodala Skřivánková. 


 

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Magistrát města Brna

Štítky Brno, popelnice, Zábava, Strážníci, vozík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Luboš Pacik

My jsme si jako kluci velice rádi hráli na vojáky, rusáci honili fašisty, byla to prima hra...

Středa, 8. června 2022, 17:30Odpovědět

Diskutér T.

Znuděný chlapec z Uherskohradišťska volal nesmysly na tísňovou linku, trest ho mine
Včera 16:57
Jakub Bartosz, Novinky

Krajně nevhodný způsob krácení dlouhé chvíle si zvolil devítiletý chlapec z Uherskohradišťska, když obvolával tísňové linky a oznamoval tam nesmysly. Dispečerům linek byly hovory záhy podezřelé a policie se pak dostala na stopu právě chlapci. Vzhledem k jeho nízkému věku policie případ odložila.

Středa, 8. června 2022, 09:48Odpovědět

Diskutér T.

Souhlasím s Baronem - chybí jim práce a povinnost!!!!!

Středa, 8. června 2022, 09:31Odpovědět

Baron Kocharovski

lézt po prolézačkách, jezdit na kole, skateboardu, bruslích..., kreslit křídami(!) na chodník, skákat "čáru," hrát petanque, trénovat s balonem, venčit psa, jít se psem na cvičák, nebo psa trénovat v parku, sbírat květiny, brouky..., stavět z písku... no jo, dnešní děti nemají fantazii, tak umí jen dělat BORDEL! :-((( u nás se říkalo: "neumíš si najít zábavu, tak dostaneš práci!" :-D takže zábavy bylo habaděj!

Středa, 8. června 2022, 09:02Odpovědět

Diskutér T.

Ceník kroužku: LIKVIDOVAT A NIČIT - CENA: ZDARMA - RODIČE V HOSPODÁCH, NEVÍ, KDE JSOU JEJICH RATOSLETI!!!!!!

Úterý, 7. června 2022, 05:39Odpovědět

Diskutér T.

Kroužky, že jsou výdělečnou činností? Tak zkuste v dnešní době trávit čas odpoledne zdarma - po své pracovní době! Příklad ceny kroužků Malý chovatel a Turistický kroužek:
Ceník kroužků:
Cena za měsíc
Malý chovatel
čtvrtek od 15:30 do 17:00
Kč 400,-
Turistický kroužek
2 úterky v měsíci
1 x měsíčně celodenní víkendový výlet*
Kč 200,-*

Úterý, 7. června 2022, 05:37Odpovědět

Joseph Xspy

Dneska popelnice zítra policie ...smysluplnost konání nelze hodnotit bez znalosti budoucího kontextu ,aneb kdybych to býval tušil , tak bych mezi vás nelezlo....

Pondělí, 6. června 2022, 13:16Odpovědět

Pinno Britt

Ne že bych se chtěl zastávat těch dětí, strážnici to řeší taky jen v rámci svých možností. Ovšem co to je v dnešní době trávit čas smysluplně? Kroužky se staly výdělečnou činností a jaké jsou jiné aktivity pro děti ? Žádné. Takže tento článek je opravdu o ničem, pokud se nezačne zajímat co ty děti, např. z chudých rodin mají takového smysluplného dělat.

Pondělí, 6. června 2022, 07:46Odpovědět

Luboš Pacik

Nádherný všeříkající nenapadnutelný článek...

Pondělí, 6. června 2022, 05:50Odpovědět

Deset dětí z Brna útočilo nákupním vozíkem na popelnice. Travte čas smysluplně, kárali je strážníci  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.