Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muž z Brna pobíhal po městě s metrovou palmou. Ukradl ji z obchoďáku

Tohle chci, pomyslel muž z Brna, když viděl u obchodního domu vystavenou metr vysokou palmu. Přání si proto splnil a květinu sebral, což neušlo pozornosti kolemjdoucích. Zloděje po ulici běhajícího s kvítkem brzy navštívila také městská policie, jež přikázala, aby truhlík s rostlinou vrátil na původní místo.

Hlídka přijela na základě oznámení, které je zavedlo do Štýřic k tamnímu obchodnímu domu. Netrvalo dlouho a lapku s květinou spatřili ve Vídeňské ulici. Strážníci dotyčeného poznali i podle výrazného oblečení, ve kterém kořist získal. 

Přibližně deset metrů od muže stála na chodníku zhruba metr vysoká palma v květináči. Osmatřicetiletý muž tedy dlouho nezapíral a hlídce přiznal, že exotickou rostlinu ukradl. Jeho vysvětlení bylo zcela jednoduché, prý se mu prostě líbila,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková

Strážníci tedy lapku vyzvali, aby palmu v hodnotě čtyř tisíc korun odnesl zpět na místo. Hlídka celou dobu sledovala, zda to udělá. Jakmile dokončil muž úkol, přistoupili strážci brněnského zákona k dalším krokům. Mimo jiné mu sdělili, že jej čekají úředníci na správním orgánu, který bude případem zabývat.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Krádež, Obchodní dům, Palma, Kytka, Strážníci, palmy, Štýřice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Přátelé - kdo to mohl být, kdo byl zvyklý spávat ve své rodné zemi pod palmou? Určitě ne nikdo z Palmovky....Musím jen stále opakovat, že to nemá MP Brno s některými lidmi lehké..........fandím jejich práci.

Pátek, 3. června 2022, 17:30Odpovědět

Muž z Brna pobíhal po městě s metrovou palmou. Ukradl ji z obchoďáku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.