Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Opilý muž neovládl elektrokoloběžku a narazil do zdi. Zraněný ležel na chodníku

Nepříjemný konec měla noční cesta na elektrické koloběžce pro mladého muže z jižní Moravy. Pod vlivem alkoholu neovládl řidítka a se strojem nabořil do zdi rodinného domu. Po incidentu zůstal zraněný ležet na chodníku.

Kuriózní nehoda se odehrála o víkendu ve Strážnici na Hodonínsku. Třiadvacetiletý řidič elektrokoloběžky si to po projetí jedné ze zatáček namířil na chodník. Tam se mu vozítko vymklo kontrole, a narazil do zdi. „Při havárii se zranil a skončil ležet na chodníku. Přivolaná sanitka odvezla zraněného muže do nemocnice na ošetření," popsal mluvčí jihomoravských policistů Petr Zámečník.

Kromě ošetření čekala zodpovědného mladíka také dechová zkouška, která odhalila příčinu jeho špatných řidičských schopností. Muž měl v dechu přes dvě promile alkoholu. „Tento případ tak nekončí, jeho další dějství se bude odehrávat ve správním řízení, kde může být uložena pokuta pětadvacet až padesát tisíc korun. To by mělo být varováním pro všechny uživatele podobných vozidel, že také oni jsou účastníky silničního provozu se svými povinnostmi," dodal Zámečník.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky elektrokoloběžka, doprava, nehoda, policie, chodník, Jihomoravský kraj, okres Hodonín, Strážnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž neovládl elektrokoloběžku a narazil do zdi. Zraněný ležel na chodníku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.