Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Konec pátrání po pohřešované Denise. Tělo mladé ženy z Brna se našlo v lese

Po více než dvou měsících skončilo pátrání po dvacetileté Denise T. z Brna. Bezvládné tělo mladé ženy bylo nalezeno v lese v moravské metropoli. Kriminalisté potvrdili, že za její smrtí nestojí žádná jiná osoba a vyšetřování případu s nešťastným koncem nadále pokračuje.

Podle dnešního vyjádření jihomoravských policistů bylo tělo neznámé ženy objeveno před několika dny v lese mezi brněnskými Pisárkami a Kohoutovicemi. Že se jedná o pohřešovanou Denisu, potvrdily až výsledky testů Kriminalistického ústavu v Praze. „V případu stále probíhá intenzivní vyšetřování, kdy ale policisté mohou předběžně vyloučit, že by za její smrtí mohla stát jiná osoba," uvedl za policisty mluvčí Petr Vala.

Vrať se nám, Denisko. Ženu z Brna, která je v ohrožení života, blízcí stále pohřešují

Jihomoravští policisté již více než týden marně pátrají po mladé ženě, která se nevrátila domů. Denisa z Brna potřebuje medikaci a podle svých blízkých může být v ohrožení života. Denisko naše, vrať se nám prosím, vzkazují ženě přátelé.

Na návrat dcery, sestry a kamarádky čekali Denisini blízcí od odpoledne 7. března. Tehdy nepřišla mladá žena domů z centra města, kde byla na návštěvě u svého psychologa. Strach o ni ještě zintenzivnil fakt, že nutně potřebovala své léky a bez nich byla ohrožená na životě.

K usnadnění předávání nových informací z pátrání sloužila facebooková skupina, v níž figuruje téměř tři tisíce členů. Právě v ní se včera objevila informace o posunu v případu. „Chtěla bych vám poděkovat za sebe, za rodinu a za všechny blízké za vaši pomoc při hledání Denisky. Deniska se našla, ale bohužel svůj boj o život prohrála,“ vyjádřila se v příspěvku na sociální síti Denisina kamarádka Bára, která s redakcí již v minulosti komunikovala a pomáhala šířit povědomí o pohřešované ženě.

Do dvouměšíčního hledání se kromě Denisiných nejbližších zapojili také mnozí dobrovolníci, kteří nejen v jihomoravských městech vylepovali letáky s ženinou fotografií. Pátrat po dvacetileté pohřešované přijel do Brna na popud veřejnosti také slovenský záchranný SAR team, jenž se specializuje na pátrání po nezvěstných osobách. 

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Archiv redakce

Štítky pátrání, denisa, pohřešovaná, policie, tělo, les, Brno, Praha, Pisárky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Konec pátrání po pohřešované Denise. Tělo mladé ženy z Brna se našlo v lese  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.