Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Brno vyděsil muž, který chodil oblečený v řece. Nikdo neví proč

Velký povyk způsobil dnes dopoledne nedaleko Zábrdovického mostu v Brně muž, který z ničeho nic vlezl oblečený do řeky Svitavy. Koupání se zdálo podezřelé kolemjdoucímu, který na otužilce přivolal městskou policii. Hlídka zfetovaně vypadajícího plavce vylovila a zabalila do izotermické fólie.

Svědka celé akce zaujal muž hned z počátku. Seděl nedaleko mostu v Židenicích a následně zcela nečekaně vkročil do řeky, aniž by si sundal svršky, a postupoval do stále větší hloubky. Oznamovatel o všem, co viděl, řekl strážníkům. Vytočil linku 156 a čekal, až přijedou. 

Hlídka našla zcela promáčeného muže na protějším břehu. Byl značně prochladlý, nejprve ho tedy zabalili do izotermické fólie, aby se zahřál, a přivolali záchranáře,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková.

Strážníci se usilovně snažili zjistit důvody, proč muž v deštivém počasí chodí do řeky. Jenže podivín odmítal komunikovat i možná z toho důvodu, že se posilnil psychotropními látkami. „Vše nasvědčovalo tomu, že by mohl být pod vlivem drog. Přivolaní zdravotníci muže ošetřili a následně převezli sanitkou do nemocnice,“ dodala Skřivánková.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Brno

Štítky Brno, Svitava, Koupaní, Drogy, Strážníci, Svitavy, Zábrdovický most, Židenice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

FESTIVAL DIVADELNÍ SVĚT BRNO - fetoš chtěl ukázat na divadelní scénu VODNÍK 2022 - ANEB NOVOU HRU UKRAJINK-ALKA, MÍSTO RUS-ALKY.....A NEBYL POCHOPEN......ANI SE NEDIVÍM.

Neděle, 29. května 2022, 08:52Odpovědět

Jiří Černý

No co, zkóřený Ježíš.

Čtvrtek, 26. května 2022, 13:13Odpovědět

Brno vyděsil muž, který chodil oblečený v řece. Nikdo neví proč  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.