Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Muž v Brně nakrmil popelnice reklamními poutači. Může za to můj dvojník, bránil se

S dalším bojovníkem proti reklamnímu smogu se setkali brněnští strážníci. Mladého muže při podezřelé činnosti zastihli kolemjdoucí nedaleko centra Brna, kteří si o pomoc zavolali na linku 156. I když se muž strážcům zákona přiznal, že barevné plakáty nejsou zrovna jeho šálek kávy, ničení sváděl na svého dvojníka.

Pro nočního odpůrce reklamy si brněnští strážci zákona dojeli na Obilní trh. Poté, co ho oslovili, jim sdělil, že nesouhlasí s vizuálním znečištěním města. Zároveň ale dodal, že zničené plakáty na svědomí rozhodně nemá.

„Hlídku se pokoušel přesvědčit, že viník mu byl podobný nejen oblečením, ale také věkem,“ uvedl mluvčí Městské policie Brno Pavel Šoba. Hájil se, že chtěl po svém „dvojčeti“ nepořádek pouze uklidit. Strážníky potom dovedl k popelnici, ve které ležely čtyři roztrhané poutače. „S ohledem na pokročilou hodinu nebylo možné vzniklou škodu vyčíslit. Hlídka případ postoupila správnímu orgánu,“ dodal. 

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky Brno, strážníci, MP Brno, plakáty

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Baron Kocharovski

dívka na koštěti - saxana - RAJNOCH, BUJNOCH(?), ADÁMEK... (a jan kraus): "nějací lidi se namaskovali, aby vypadali stejně, jako my..." :-D :-D :-D

Čtvrtek, 19. května 2022, 13:20Odpovědět

Muž v Brně nakrmil popelnice reklamními poutači. Může za to můj dvojník, bránil se  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.