Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

V Brně ležel na trávníku sťatý a potlučený koloběžkář. Všechno mě bolí, naříkal

Hodně rychle zapomenout bude chtít na jízdu po centru moravské metropole jednapadesátiletý muž, který si cestu po alkoholovém dýchánku zpříjemnil jízdu na elektrické koloběžce. Jenže projížďka na sdíleném dopravním prostředku se mu vymstila. Dvakrát spadl a s bolestivým zraněním skončil na trávníků.

Naříkání sťatého jezdce uslyšeli svědci, kteří si všimli jeho pádu i následného naříkání na trávníku v Křenové ulici. Koloběžkář si stěžoval, že ho bolí hrudník, hlava i levé rameno. Do akce proto spěchala hlídka městské policie i posádka záchranářů.

Strážníkům potvrdil svědek, že ho muž na koloběžce nejprve předjel, poté ale narazil do obrubníku a zřítil se na zem. Po chvíli se prý opět zvedl a chtěl ve své jízdě pokračovat, i tento pokus však skončil pádem,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková

Strážníci nemuseli nic dlouho vyšetřovat. Ležící muž, jenž nedávno oslavil kulaté narozeniny, byl viditelně opilý, což sám i uznal. „Přiznal, že před jízdou na koloběžce pil alkohol, vzhledem ke své opilosti ale orientační dechovou zkoušku nezvládl. Sanitkou pak zamířil do nemocnice. Hlídka proto případ následně předala republikovým kolegům,“ dodala Skřivánková. 


 

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Brno, Strážníci, Elektrokoloběžka, Alkohol, trávník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Brně ležel na trávníku sťatý a potlučený koloběžkář. Všechno mě bolí, naříkal  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.