Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Brněnský discopříběh. Muž sebral tolik repráků, že se nevešly do taxíku

Že ve svém autě poveze nezvyklého pasažéra, zjistil při své noční směně taxikář z Brna. Muž si jej přivolal k jednomu z brněnských parků a měl s sebou neobvyklý náklad. Na službu čekal s notebookem v ruce a reproduktory schovanými v křoví.

Podivně chovající se zákazník překvapil včera v brzkých ranních hodinách brněnského taxikáře. Ten dorazil na domluvené místo blízko lužáneckého parku, kde už na něj čekal muž s notebookem a velkým reproduktorem. Že mladík není zvukař vracející se z dlouhé noční služby, došlo taxikáři záhy. „Klient sáhl do křoví a vytáhl z něj další dvě reprobedny,“ popsal dnes mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem. Celkem tři repráky naložil zákazník do vozu, další v křoví musel zůstat.

Uvědomělý řidič vozu si dokázal domyslet, odkud vítr fouká, a do cílového místa v Nádražní ulici přivolal hlídku městské policie. Muže tak přivezl přímo do rukou strážců zákona, kterým měl mladík co vysvětlovat. „Devatenáctiletý podezřelý tvrdil, že si techniku odnesl z ekodvora. Po otázce, jak se do sběrného střediska uprostřed noci dostal, začal strážníkům vysvětlovat, že je to areál, kam se odkládají nefunkční věci a mají tam zelený kontejner," řekl Ghanem.

Při ohledání reprobeden policisté zjistili, že vybavení patří lužáneckému volnočasovému středisku. Právě tam někdo rozbil okno budovy a dveře do skladu, v němž byly reproduktory uložené. „Mužovy nabídky, že dá vybavení do zástavy, dokud se případ nevyřeší, proto hlídka důrazně odmítla a předala ho jako podezřelého z trestného činu," uzavřel Ghanem.

.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com/652234

Štítky krádež, městská policie, strážníci, taxi, reproduktor, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnský discopříběh. Muž sebral tolik repráků, že se nevešly do taxíku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.