Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Žena na elektrické koloběžce smetla kolemjdoucí. Chodkyni vážně zranila

Že se dopravní nehody nemusejí týkat pouze motorových vozidel, ukázal incident, který se odehrál na Hodonínsku. Mladá koloběžkářka neodhadla svoji vzdálenost od kolemjdoucích a při projíždění srazila jednu z žen. Ta skončila s vážnými zdravotními následky v nemocnici.

Málo ohleduplnosti a nedostatečná vzdálenost od chodců skončila pro mladou koloběžkářku z Hodonínska podezřením z těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti. Dvacetiletá žena se na svém elektrickém vozítku vydala na odpolední projížďku po stezce pro chodce a cyklisty v Bzenci. Po cestě ale nepříjemně překvapila dvě chodkyně, které se procházely ve stejném směru. 

„Koloběžkářka mezi nimi chtěla projet, neodhadla však rychlost ani potřebný prostor a s jednou z žen se srazila. Po střetu obě upadly na zem. Pro chodkyni má nehoda bohužel vážné zdravotní následky," popsal mluvčí jihomoravských policistů David Chaloupka. Zraněná chodkyně skončila po nečekaném střetu s koloběžkou v nemocnici s komplikovaným zraněním dolní končetiny. Podle Chaloupky ji čeká dlouhá léčba.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky elektrická koloběžka, nehoda, doprava, trestný čin, okres Hodonín, Bzenec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena na elektrické koloběžce smetla kolemjdoucí. Chodkyni vážně zranila  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.