Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V Brně tvrdě naboural důchodce do stromu, zakrváceného ho vytáhli z auta strážníci

K vážné dopravní nehodě došlo v brněnské Slatině, kde na tamější křižovatce Krejčího a Šlapanické ulice tvrdě naboural do stromu pětašedesátiletý muž. Po nárazu kompletně zdemoloval přední část karoserii a sám zůstal zaklíněný v autě. Z vozu mu nakonec pomohli strážníci, kteří se nacházeli poblíž na stanici.

Hrozivě vypadající kolizi se odehrála okolo šesté večer. Tou dobou dorazila na služebnu městské policie žena, která oznámila, že u křižovatky Krejčího se stala nehoda. Nabouraný automobil značky Mazda byl kompletně zdemolovaný a navíc v něm stále seděl zraněný řidič, který krvácel z obličeje.

Hlídce městské policie se podařilo uvolnit zablokované dveře, potom otřesenému muži povolila bezpečnostní pás a pomohla mu ven z kabiny. Strážníci ho doprovodili na bezpečné místo, hlídali jeho zdravotní stav a přivolali záchrannou službu,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem

Hlídka se pídila také po příčině, jenže muž komunikoval jen slabě a nedokázal o nehodě nic konkrétního říct. „Strážníci na křižovatce současně usměrňovali provoz. Řidiče si potom převzali do své péče zdravotníci a hasiči se postarali mimo jiné o provozní kapaliny unikající z jeho auta. Záchranáři muže po ošetření odvezli do nemocnice a nehoda bude předmětem šetření. Dechová zkouška ukázala, že motorista byl střízlivý,“ dodal Ghanem.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Brno

Štítky Brno, Strážníci, Nehoda, Auto, Důchodce, havárie, Slatina, Mazda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Brně tvrdě naboural důchodce do stromu, zakrváceného ho vytáhli z auta strážníci  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.