Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V Brně se objevil magnetický muž, který sám sobě nadával

Kuriózní případ se odehrál v Brně, kde se objevil takzvaný magnetický muž. Upozornil na sebe tím, že si do kapes nastrkal magnety. Problém byl, že za jeden předmět nezaplatil, kvůli čemuž se dostal do potíží s městskou policií. Před zraky hlídky si pak od plic vynadal.

Devětatřicetiletý muž se vydal na nákup do prodejny pro kutily. Právě tam jej zaujaly tři magnetické předměty v hodnotě několika stovek korun. Za dva magnety zaplatil, za třetí už ale ne, čehož si všiml pozorný sekuriťák střežící obchod před lapky. Pracovník v takové chvíli neváhal, vytáhl mobil a naťukal do něj číslo 156, které vytočil, aby přivolal hlídku brněnských strážníků. 

Muž, na kterého pracovník ostrahy ukázal, ani náznakem nezapíral. Svoji chybu si dostatečně uvědomoval, a sám sobě dokonce vzápětí vynadal,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Pavel Šoba

Sebekritika zloděje sice strážníky zaujala, ale neobměkčila. Za zboží nechala muže zaplatit a také mu vystavila sankci. „Dodal, že jde o jeho první krádež a po ověření v registru přestupků už měla hlídka jistotu, že mluvil pravdu. Kromě zaplaceného zboží si tedy devětatřicetiletý zákazník z obchodu odnesl i potvrzení o úhradě pokuty,“ dodal Šoba.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, zloděj, krádež, soudnost, omluva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Brně se objevil magnetický muž, který sám sobě nadával  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.