Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Loupežné přepadení v Brně. Agresor na ulici překvapil čtrnáctiletého chlapce

Co z dálky vypadalo jako krátká konverzace, bylo loupežné přepadení. Nepříjemný zážitek se udál čtrnáctiletému chlapci, kterého v Brně zastavil neznámý muž. Agresor jej pod pohrůžkou donutil vyndat bankovky, jež měl uschované v peněžence. Policisté po muži pátrají.

Loupežné přepadení teprve čtrnáctiletého chlapce se odehrálo v brněnské ulici Bašty. Hocha zastavil zatím neznámý pachatel s tím, že mu chce prodat marihuanu. Chlapec nabídku sice odmítl, muž mu ale sdělil, že nemá na vybranou. „Zastoupil mu cestu se slovy, že buď mu dá peníze dobrovolně, nebo bude zle. Vystrašený hoch v obavě vytáhl peněženku a vydal agresorovi stokorunovou bankovku," popsal mluvčí jihomoravských policistů David Chaloupka.

Ani vydáním stokoruny se ale chlapec muže nezbavil. Neznámý agresor využil vyndané peněženky a vytáhl z ní také zbývající dvousetkorunovou bankovku. Přepadený hoch dotyčného prosil, ať mu peníze vrátí, muž si ale z jeho slov nic nedělal a z místa odešel.

„Celý incident zachytily bezpečnostní kamery, takže víme, jak podezřelý vypadal. Oblečen byl v černé bundě, modrých riflích na nohou černé boty. Na místě byl s dalším svědkem, který je také na záznamu zachycený. Pokud tyto muže poznáváte, dejte nám vědět na lince 158," uvedl dnes Chaloupka s tím, že k přepadení došlo na konci loňského roku.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky přepadení, loupež, policie, pátrání, Brno, peněženka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Josef Mašek

kriminalita teď není na pořadu dne...na pořadu dne je nenávist proti Rusku a pomoc uprchlíkům

Pátek, 11. března 2022, 07:46Odpovědět

Chudela Pipa

cikán

Pátek, 11. března 2022, 05:32Odpovědět

Loupežné přepadení v Brně. Agresor na ulici překvapil čtrnáctiletého chlapce  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.