Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Zloděj na Hodonínsku vykradl rekreační srub. Pak chatu zapálil

Požárem a krádeží v jednom se od minulého týdne zabývají jihomoravští policisté. Hlídky vyrazily společně s požárníky k rekreačnímu příbytku, který zachvátily plameny. Jak se ukázalo, vznícení nebylo náhodné a za ohněm stojí neznámý pachatel.

Silně hořící srub nedaleko Strážovic na Hodonínsku zaměstnal jihomoravské záchranné složky minulý týden v pátek. Na místo vyjely v ranních hodinách a brzy se ukázalo, že sálající plameny nejsou dílem náhody. Na svědomí je má pachatel, který se do chaty dostal násilím a z domu si odnesl cennou elektroniku. 

Před svým odchodem ale celou budovu zapálil neznámou hořlavou látkou. „Majitelům tak způsobil dosud nevyčíslenou škodu, která může být až řádu milionů. V současné době je případ kriminalisty prošetřován pro podezření ze spáchání trestných činů krádež a poškození cizí věci," řekl k případu, o kterém policisté informovali dnes, mluvčí Petr Vala. Ve srubu se v době činu naštěstí nikdo nenacházel.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky krádež, zloděj, policie, požár, roubená stavba, okres Hodonín, Strážovice

Zloděj na Hodonínsku vykradl rekreační srub. Pak chatu zapálil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.