Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Opilý muž v Brně neovládl elektrokoloběžku. Zakrvácený zůstal sedět na silnici

Ne příliš kvalitní řidičské schopnosti předvedl pravděpodobně muž v Brně, který se v nočních hodinách vydal na projížďku městem. Osedlaná elektrokoloběžka se mladíkovi vymkla kontrole a jízda skončila havárkou. Strážníci u muže potvrdili dvě promile alkoholu v dechu.

Muže sedícího na silnici v Štefánikově ulici v Brně objevila hlídka městské policie v noci na sobotu. Zakrvácený mladík byl opřený o zaparkované auto a vedle sebe měl položenou koloběžku. Vše nasvědčovalo tomu, že se mu po cestě přihodila nehoda. „Strážníci ihned zamířili k evidentně zraněnému muži, ten byl naštěstí při vědomí, ale měl hodně zakrvácený obličej. V tu chvíli přijeli také záchranáři, které vyrozuměl kolemjdoucí ještě před příjezdem hlídky městské policie,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Jednadvacetiletý muž si strážníkům postěžoval, že spadl z koloběžky. Jak přesně havaroval, ale kvůli svému stavu popsat nedokázal. Na hlídku působil silně opilým dojmem a příčinu jeho podivného chování potvrdila také dechová zkouška. Ukázalo se, že se muž před jízdou posilnil alkoholem, a nadýchal dvě promile. „Poté, co zdravotníci muže ošetřili, převezli ho sanitkou do nemocnice. Podezřením z dopravního přestupku se budou dále zabývat republikoví policisté,“ řekla Skřivánková.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky strážníci, městská policie, elektrokoloběžka, dopraba, Brno, silnice

Opilý muž v Brně neovládl elektrokoloběžku. Zakrvácený zůstal sedět na silnici  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.