Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Muž v Brně se chtěl vytáhnout před přítelkyní. Přepadli mě s nožem, vymyslel si

Že zažil dramatické přepadení skupinou lupičů, tvrdil své přítelkyni mladý muž z Brna. Po oznámení události policistům se však ukázalo, že má jeho příběh mnoho děr. Barvitá historka byla značně nafouknutá a ve skutečnosti si muže vyhlédl jen kapsář.

Děsivý zážitek se měl odehrát ve chvíli, kdy se třicetiletý muž vracel po večerní zábavě domů rozjezdem. V noční lince v Brně měl podle svého příběhu přijít o peníze kvůli loupežnému přepadení. Po příchodu do bytu totiž přítelkyni barvitě vylíčil, jak se k němu v autobuse připojila skupinka neznámých mužů, kteří ho ohrožovali nožem u krku a nutili ho, aby jim vydal finanční hotovost.

Ženu příběh o lupičích vystrašil, a tak se hned obrátila na linku 158. „Okamžitě se rozjelo pátrání po možných pachatelích. Kriminalisté, kteří chtěli od poškozeného získat další informace, však v jeho poutavém příběhu shledali mnoho různých nesrovnalostí," popsal mluvčí jihomoravských policistů David Chaloupka.

Mladému muži proto nezbývalo, než přiznat, že situace nebyla tak dramatická, jak nejprve popisoval. „K přepadení s nožem vůbec nedošlo a peníze mu asi někdo jen ukradl," vysvětlil Chaloupka.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky přepadení, krádež, policie, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Brně se chtěl vytáhnout před přítelkyní. Přepadli mě s nožem, vymyslel si  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.