Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Řidička v Brně si nevšimla muže válejícího se na parkovišti. Najela do něj autem

Nestandardní nehoda se odehrála tento týden v moravské metropoli. Strážníci sledující kamerový systém si povšimli muže, který si ustlal přímo na parkovišti v centru města. Než ale stihli situaci osobně zkontrolovat, probrala dotyčného ze spánku řidička, jež do něj najela autem.

Šestačtyřicetiletého muže, který ležel na parkovišti, pravděpodobně přehlédla stejně stará řidička v Brně. Když se pokoušela odstavit auto na ploše v Benešově ulici, ucítila, že narazila na překážku. Vozem sice ihned lehce couvla zpátky, pravděpodobně však netušila, že právě najela na člověka. 

„Její nebezpečný manévr zpovzdálí uviděl blížící se strážník a hlasitým voláním a intenzivními gesty řidičku okamžitě vybídl k zastavení. Muž byl naštěstí při vědomí a bez viditelných zranění," popsal za Městskou policii Brno mluvčí Pavel Šoba.

Strážník poskytl zmatenému muži první pomoc a na místo přivolal zdravotníky. Ti u muže před odvozem do nemocnice provedli dechovou zkoušku, která výsledkem 4,18 promile odhalila příčinu jeho spánku.

„Žena pak hlídce přiznala, že si muže vůbec nevšimla. Případem se bude dále zabývat Policie České republiky," řekl Šoba s varováním, že předvídavost při parkování je vždy na místě. Celý incident, kterému přihlížel nedaleko stojící muž, zachytil kamerový systém.


Video není vhodné pro děti a slabé povahy.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, doprava, strážníci, městská policie, Brno, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Hlaváček

To v tak velkém autě neměla parkovací senzory ? Ty by ji na něj upozornily já je v autě mám a to vpředu i vzadu .

Sobota, 5. února 2022, 09:32Odpovědět

Petr Ševčík

Když já, nebo děti, půjdeme k doktorovi, tak nás bez průkazky ZP neošetří. Ale opilci a feťáci mají ošetření zdarma, nebo lépe řečeno z našich peněz. Pěkně si takovou svoloč náš právní systém hýčká. Až jich budou miliony, kdo asi bude naše soudce a zákonodárce živit?

Pátek, 4. února 2022, 13:19Odpovědět

Baron Kocharovski

správně! řidička by měla dostat diplom! nějaké smrduté vyfetlo, ožralec či jiná TROSKA, co se válí na silnici = parkovišti, (nakonec i ve dne), je naprosto neužitečná! MRTVÝ FEŤÁK = DOBRÝ FEŤÁK! tak třeba to vyjde příště! :-D

Pátek, 4. února 2022, 12:02Odpovědět

Řidička v Brně si nevšimla muže válejícího se na parkovišti. Najela do něj autem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.