Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Peníze, nebo život. V centru Brna útočila skupina vyzbrojená nožem

Brňany pohybující se po náměstí Svobody vystrašila v prosinci minulého roku skupina čtyř osob, které se nezdráhaly počíhat si krátce za sebou na dvě oběti. Hříšníci ozbrojení nožem vyhrožovali přepadeným smrtí. O případu informovali včera jihomoravští policisté.

Skupina tří mužů a jedné ženy postávala u vstupu do pasáže obchodního domu na brněnském náměstí. Ze záznamu je patrné, že si podezřelí náhodně vybrali oběť, kterou zastavili. Poté mladému muži vyhrožovali zabitím, pokud jim nevydá finanční hotovost. „Přepadený mladík byl sice neočekávaným atakem zaskočen, ale zachoval chladnou hlavu a podařilo se mu dostat z dosahu agresorů,“ popsal mluvčí jihomoravských policistů David Chaloupka.

Neúspěch skupinu od touhy po penězích neodradil, a tak si během chvíle vyhlédla další oběť. Ozbrojeného přepadení si povšiml kolemjdoucí svědek, který na místo přivolal policisty. Podezřelí proto vzali nohy na ramena a těsně před příchodem hlídky se jim podařilo z průchodu odejít.

„Kriminalisté nyní pátrají po totožnosti podezřelých, zachycených na kamerových záznamech. Dle popisu jejich chování při loupeži by se mohlo jednat o uživatele návykových látek. Pokud je poznáváte, dejte nám to vědět na lince 158," řekl Chaloupka.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky loupež, přepadení, policie, pátrání, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lenka Kuchařová

A to mu se někdo diví?Vždyť těmto dal brněnský magistrát zrenovované drahé byty přímo ve středu města!Vychova,Dvořákova.Minoritská,Běhounská atd., to je přímo jejich ráj a přepadávání seniorů,dětí,invalidů a cizinců mají přímo ,,jako na dlani ".Dokonce jsem jednou slyšela,že my všichni to máme respektovat,protože tyhle zlodějské aktivity a přepadávání slabších je prý součást jejich ,,kultury "....

Pátek, 4. února 2022, 17:50Odpovědět

Peníze, nebo život. V centru Brna útočila skupina vyzbrojená nožem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.