Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Žena v Brně vbíhala do křižovatky a lehla si na přechod, skončila v poutech

Na opilou ženu, která v centru Brna předváděla nepředvídatelné manévry, si včera posvítila hlídka městské policie. Chodkyně vbíhala před auta do frekventované křižovatky a nakonec si lehla na přechod pro chodce. Strážníci ji museli spoutat.

O zdraví opilé ženy i dalších účastníků silničního provozu v centru Brna se v pondělí dopoledne bála náhodná kolemjdoucí, která na situaci upozornila na lince 156. Do rušné silnice v ulici Milady Horákové opakovaně vstupovala mladá chodkyně, která byla očividně pod vlivem alkoholu a pravděpodobně také omamných látek. Dotyčná vběhla dokonce i před přijíždějící autohlídku městské policie. 

„Ihned po zastavení vozidla ji proto strážník v obavě o její zdraví odvedl na chodník. Dvaatřicetiletá žena však na jeho gesto reagovala křikem," popsala mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková. Výzvy, aby se uklidnila, ženu nezajímaly a dokonce si z ničeho nic lehla na přechod pro chodce. Strážníci ji ihned zvedli a vyvedli do bezpečné vzdálenosti od silnice.

Žena hlídce přiznala, že je uživatelkou drog. Nejprve při rozhovoru plakala, ale pak začala být agresivní. „Po chvíli se přestala ovládat a pokusila se si v přítomnosti hlídky ublížit. Strážníci tak neměli jinou možnost než ji spoutat," řekla Skřivánková. Strážníci pak opilou ženu doprovodili na záchytnou stanici. 

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky strážníci, městská policie, záchytná stanice, Brno, Milada Horáková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Viděla jen pruhy a myslela, že si lehá na zebru. Drogy - to je holt prevít. Možná to byla ochránkyně zvířat.

Středa, 26. ledna 2022, 16:37Odpovědět

Žena v Brně vbíhala do křižovatky a lehla si na přechod, skončila v poutech  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.