Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Bílé auto nedalo přednost jihomoravskému traktoristovi. Ten zasypal silnici hnojem

Nezodpovědný motorista, pochroumaný traktorista a hnůj po celé silnici. Takto lze ve zkratce popsat událost, která se odehrála na silnici druhé třídy v prostoru křižovatky s odbočkou ve směru k Moravskému Žižkovu na Břeclavsku. Nad případem si nyní lámou hlavu policisté.

Na nezodpovědného motoristu narazil traktorista v úterý kolem 13. hodiny, když jel se svým nákladem ve směru Břeclav - Podivín. Na křižovatce u Moravského Žižkova se mu do cesty připletlo bílé auto, jehož řidič nedal zemědělci přednost v jízdě.

Řidič traktoru s přívěsem plně naloženým hnojem se snažil střetu zabránit a strhnul řízení vlevo, následně se přívěs převrátil na pravý bok a převážený obsah se vysypal na vozovku. Bilé vozidlo z místa nehody ujelo, aniž by zastavilo a splnilo povinnosti účastníka dopravní nehody,“ popsala mluvčí policistů Petra Ledabylová.

Břeclavští dopravní policisté nyní pátrají po řidiči bílého osobního auta a žádají případné svědky, kteří by mohli přinést jakékoliv informace k bílému vozidlu, aby se ozvali na linku 158 nebo přímo na břeclavský dopravní inspektorát na tel. 974 632 260.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Policie, Traktor, Hnůj, Nehoda, silnice, chlévský hnůj, Moravský Žižkov, okres Břeclav, Břeclav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bílé auto nedalo přednost jihomoravskému traktoristovi. Ten zasypal silnici hnojem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.