Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Rána pěstí a ukradený telefon. Policisté v Brně našli podezřelého z loupeže

, aktualizováno 12. ledna 2022, 14:54

Brněnští kriminalisté našli pachatele loupeže, která se odehrála v podchodu brněnského hlavního nádraží. Mladý muž dal mladíkovi, který místem procházel, pěstí do obličeje a sebral mu mobilní telefon. S identifikací podezřelého pomohly policistům poznatky od veřejnosti a dotyčný skončil v cele.

Cestu z koncertu překazili devětadvacetiletému muži v Brně náhodní kolemjdoucí kolem půlnoci. O události, která se odehrála v předvánočním období, informovali jihomoravští policisté včera. Mladík se vydal na vlakové nádraží, aby vyčkal na spoj domů. Při cestě podchodem se s ním ale dala do řeči cizí žena. Po několikaminutovém hovoru se ke dvojici nachomýtl také muž, který vystupoval jako ženin bratr.

Překvapeného mladíka z ničeho nic udeřil do obličeje a z ruky mu sebral mobilní telefon. Kriminalisté po činu prozkoumali kamerové záznamy. „Podařilo se získat záběry jak podezřelého muže, tak i dvou žen, které by mohly podat důležité svědectví," řekla včera k případu mluvčí jihomoravských policistů Andrea Cejnková.

Policisté dnes informovali o tom, že se podezřelého muže podařilo dopadnout. „Díky vaší spolupráci jsme identifikovali podezřelého devatenáctiletého mladíka i svědkyně. Podezřelý muž je nyní již v policejní cele a kriminalisté provádí další úkony," sdělila Cejnková.


Snímek z kamerového záznamu z místa činu.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky loupež, pátrání, policie, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rána pěstí a ukradený telefon. Policisté v Brně našli podezřelého z loupeže  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.