Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Je totálně na mraky, tvrdila důchodkyně v Brně o dělníkovi. Popíjela ale jen ona

O silně opilém dělníkovi informovala včera odpoledne strážníky městské policie starší žena z Brna. Podle sedmdesátnice byl muž totálně na mraky a ona se obávala o jeho život. Nakonec se ale ukázalo, že v silně podnapilém stavu byla jen a pouze volající důchodkyně.

Jeden z dělníků, kteří ve čtvrtek v brněnské Lesné opravovali balkóny na bytovém domě, se nepozdával starší ženě. Podle seniorky muž po návratu z oběda sotva lezl a ona měla strach, aby se při rekonstrukci nezabil. Sedmdesátnice o svých obavách informovala na lince 156 a vysvětlila, že je řemeslník totálně na mraky. Na zmíněnou adresu proto ihned vyrazila hlídka strážníků. „Žena před jejím příjezdem znovu zatelefonovala na linku 156, celou informaci zopakovala a sama dodala, že už jednou volala. Tím už částečně objasnila skutečný stav věcí,“ řekl mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Když totiž hlídka přijela k domu, spatřila tři řemeslníky, kteří vypadali naprosto střízliví. Zdání potvrdily také provedené dechové zkoušky. Alkohol cítili strážníci pouze z ženy, která případ domnělého opilého dělníka nahlásila. Hlídka proto důchodkyni upozornila, že by se nepravdivým obviněním mohla sama vystavit postihu za přestupek. „Žena to vzala na vědomí a strážníci zohlednili, že celou situaci ve svém rozpoložení špatně vyhodnotila a o řemeslníka měla opravdu strach,“ řekl k případu Ghanem.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Life-Of-Pix/Pixabay.com

Štítky krimi, strážníci, opilost, dělník, oblak, Brno, řemeslo, Lesné

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Je totálně na mraky, tvrdila důchodkyně v Brně o dělníkovi. Popíjela ale jen ona  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.