Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Mrazivá procházka. Žena v Brně si vyrazila do centra ve spodním prádle a teniskách

Pozornost kolemjdoucích i městské policie si vysloužila osmapadesátiletá žena v Brně, která se v mrazivém počasí vydala na procházku po centru moravské metropole. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby výletnice na sobě neměla jen spodní prádlo a tenisky.

Žena si odložila oblečení na zastávce MHD a pokračovalo vstříc večernímu Brnu. Zmatené a spoře oděné osoby si brzy všimli i kolemjdoucí lidé, kteří volali do akce strážníky. Hlídka zimou klepající se osmapadesátnici zabalila do deky a posadila do služebního vozidla.

Zatímco jeden ze strážníků si vyžádal příjezd zdravotníků, jeho kolega na ženu citlivě mluvil a pokoušel se od ní zjistit aspoň nějaký údaj. Bohužel bezvýsledně. Po celou dobu měla jen nepřítomný pohled a bez jakékoli reakce zůstaly všechny otázky včetně té, na její jméno a příjmení. Do péče si ji následně převzali zdravotníci a po prvotním vyšetření ji sanitka převezla do nemocnice,“ popsal mluvčí Městské policie Brno Pavel Šoba.

Podle Šoby se s mrazivými teplotami posledních dnů množí případy, kdy strážníci nalézají v ulicích zmatené a většinou jen zlehka oděné osoby. Na některé upozorní všímaví kolemjdoucí.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Strážníci, Policie, Důchodce, Svlékání, spodní prádlo, obecní policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Ještě, že jsou mezi námi všímaví lidé, kteří se snaží druhým pomoci a ne je hned odsoudit. Policie si zaslouží velký dík za svoji práci.

Středa, 29. prosince 2021, 17:23Odpovědět

Mrazivá procházka. Žena v Brně si vyrazila do centra ve spodním prádle a teniskách  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.