Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Předvánoční vražda v pečovatelském domě. Na Blanensku podezřele zemřeli dva důchodci

Podezřelá smrt dvou osob narušila v minulém týdnu běžně klidný chod pečovatelského domu na Blanensku. Tragickou předvánoční událost, při níž zemřely dvě starší osoby, prošetřují policisté jako podezření z vraždy. Jak přesně k usmrcení osob došlo, ale nezveřejnili.

Do pečovatelského domu na Blanensku vyrazili policisté minulé pondělí v dopoledních hodinách. Na místě nalezli čtyřiasedmdesátiletého muže a osmasedmdesátiletou ženu bez známek života. Podle zveřejněných informací se jednalo o úmyslný násilný čin, přičemž se nedá vyloučit, že za úmrtím důchodkyně stojí právě mrtvý senior. Ten měl pak na místě činu spáchat sebevraždu. 

„V současné době je tak čin prošetřován pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy. Jestliže se kriminalistům potvrdí, že za usmrcením ženy stojí muž, který následně na místě činu spáchal sebevraždu, bude případ po důkladném pošetření pro nepřípustnost trestního stíhání odložen,“ uvedl mluvčí jihomoravských policistů Petr Vala.

Tragická smrt seniorů, o které policisté informovali včera, nebyla jedinou vánoční vraždou, která se na jižní Moravě odehrála. K brutálnímu usmrcení dvou osob i domácího mazlíčka vyjížděli také znojemští policisté. O případu Drbna informovala již dříve.

Tragédie na jižní Moravě. Mladík brutálně zavraždil svou matku, jejího partnera i rodinného psa

Jihomoravští policisté řeší nebývale surovou vraždu, k níž došlo den před Štědrým dnem ve Znojmě. Dvaadvacetiletý muž tam zavraždil svou sedmačtyřicetiletou matku i jejího o deset let staršího partnera. Na závěr pachatel zabil i rodinného psa.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Archiv Brněnská drbna

Štítky trestný čin, vražda, sebevražda, senioři, dům, okres Blansko, Jihomoravský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Předvánoční vražda v pečovatelském domě. Na Blanensku podezřele zemřeli dva důchodci  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.