Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Chodec v Brně vešel pod kolo cyklistovi. Zůstal ležet na zemi v bezvědomí

Nešťastná dopravní nehoda přerušila minulou středu provoz v brněnských Žabovřeskách. Na tramvajovém pásu se střetl chodec s cyklistou. O incidentu, po kterém zůstal starší muž v bezvědomí ležet na silnici, informovali jihomoravští policisté dnes.

Neobvyklá situace na Burianově náměstí vedla ke střetu, u kterého museli zasáhnout dopravní policisté i záchranáři. Kvůli opravě zábradlí byl uzavřený jízdní pruh u nástupního ostrůvku a doprava vedla po tramvajovém pásu. Právě neobvyklé podmínky pravděpodobně vedly ke kolizi mezi cyklistou, který místem projížděl na silničním kole, a starším mužem, který mu vstoupil přímo pod bicykl. 

„Cyklista už nestačil provést žádný úhybný manévr a došlo ke střetu. Po nehodě oba muži upadli na komunikaci, chodec zůstal ležet v bezvědomí,“ řekl k nehodě mluvčí jihomoravských policistů David Chaloupka. Na místo proto dojeli dopravní policisté, kteří zraněnému muži začali poskytovat první pomoc, pár minut poté si chodce převzali do péče záchranáři. Přítomnost alkoholu u cyklisty byla vyloučena a dopravní nehodou se zabývají policisté.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky doprava, nehoda, cyklista, záchranáři, bezvědomí, Brno, Žabovřesky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chodec v Brně vešel pod kolo cyklistovi. Zůstal ležet na zemi v bezvědomí  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.