Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Holčička v Brně chtěla bobovat. Vyrazila sama bez ponožek i spodního prádla

Velké těšení na nadcházející sněhové radovánky přimělo tříletou dívenku v Brně, aby se sama vydala bobovat. Před cestou do neznáma se sice sama oblékla, zapomněla ale na ponožky, spodní prádlo, čepici i bundu. Osamělého dítěte si všimla pozorná kolemjdoucí.

Spoře oděnou holčičku potkala v brněnské Líšni třiašedesátiletá chodkyně, která byla na procházce se psem. Povšimla si, že dítko venku postává samo a navíc má na sobě pouze zimní kalhoty a mikinu. Když se kolemjdoucí začala holčičky vyptávat, kde má rodiče a co venku dělá, odpovídala jí dívenka pouze slovy ano a ne. 

„Žena ji proto vzala raději do tepla a obrátila se s žádostí o pomoc na strážníky. Ti nejprve zkontrolovali, zda je dívenka v pořádku, a když se dozvěděli, že nemá ponožky ani spodní prádlo, usoudili, že se ustrojila svépomocí a ven vyrazila bez vědomí rodičů,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková

Hlídka městské policie na místo přivolala republikové policisty, kterým se podařilo spojit s dívenčiným otcem. Ukázalo se, že zatímco si odskočil na toaletu, akční dcera se sama oblékla a vyrazila bobovat. „Za doprovodu Policie České republiky pak muž společně s dcerou odjel domů,“ řekla Skřivánková.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Sergio Correa/Flickr.com

Štítky policie, dítě, strážníci, ponožky, spodní prádlo, Brno, Líšeň, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Holčička v Brně chtěla bobovat. Vyrazila sama bez ponožek i spodního prádla  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.