Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Chci zpátky do vězení, vysvětlil muž, který hrozil podpálením benzinky na Brněnsku

Zvláštní cestu do vězení si vybral muž, který navštívil čerpací stanici na Brněnsku. Nejenže chtěl po obsluze peníze, ale také vyhrožoval, že místo podpálí. Nakonec se dožadoval přivolání policie, které vysvětlil, že se před týdnem vrátil z nápravného zařízení.

Svojí podivnou návštěvou překvapil zaměstnance i zákazníky benzinové stanice v Tišnově na Brněnsku jednapadesátiletý muž. Po obsluze stanice nejdřív důrazně žádal peníze. Když žádné nedostal, na chvíli jej uspokojily tři balíčky cigaret. Jakmile se ale dotyčnému dostal do ruky zapalovač, začal všem vyděšeným přítomným vyhrožovat, že místo podpálí. „Přitom měl další zvláštní přání, okamžitě přivolat policejní hlídku. Jinak prý přepadne další tamní benzinku,“ popsal mluvčí jihomoravských policistů Bohumil Malášek.

Nebezpečně se chovajícího muže, který před týdnem vyšel z věznice, se podařilo zadržet jednomu za zákazníků tišnovské benzinky. Když na místo přijely policejní hlídky, vysvětlil jim hříšník své chování tím, že se chce vrátit zpět do vězení. „Skončil v policejní cele a je velký předpoklad, že jeho přání bude v nejbližší době soudcem vyslyšeno,“ řekl Malášek.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky krimi, zloděj, vězení, brněnské, věznice, Brněnsko, Tišnov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chci zpátky do vězení, vysvětlil muž, který hrozil podpálením benzinky na Brněnsku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.