Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zážitková turistika. Žena v Brně se opila a usnula v obchoďáku

Sváteční atmosféru víkendového konzumerismu zkazila lidem v Brně dvaadvacetiletá žena, která se do moravské metropole vypravila na výlet až z východních Čech. Turistka zakončila den v nákupním centru. Právě tam na výletníci dolehla tíha náročného dne, který prokládala alkoholovými nápoji. V nákupáku se svalila na zem a ležela, dokud ji nezvedli strážníci.

Jakmile hlídka uslyšela o tom, že v obchodním centru, jenž se nachází v centru Brna, leží na podlaze žena, vyjela do akce. Při příjezdu skutečně spatřila alkoholem zmoženou výletnici, jak spokojeně kolem 11 večer odpočívá mezi výlohami. Strážníci se proto rozhodli opilou vzbudit. Jakmile se jim to podařilo, dočkali se ale hrubých nadávek.

Strážníci postupovali velmi trpělivě a snažili se zjistit, co špatného se vzlykající Východočešce v Brně stalo. Přivolali také záchrannou službu, protože se od kolemjdoucích dozvěděli, že žena před příjezdem hlídky upadla na zem a udeřila se prý do hlavy,“ sdělil mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem.

Kromě dalších vulgarit už se městští policisté nic nového nedozvěděli, navíc alkoholička dělala stále větší potíže. „Navzdory opakovaným výzvám snažila neustále odejít, uchopili ji za ruce, nasadili jí pouta a pobídli ji, aby se posadila a počkala na sanitku. Dechová zkouška prokázala 2,89 promile alkoholu a strážníci mladou ženu předali záchranářům. Z neuposlechnutí výzev úřední osoby se bude zodpovídat ve správním řízení,“ dodal Ghanem.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Strážníci, Alkohol, Turistika, Východní Čechy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Vašek

Na Češku slušný výkon,u Brňáka jen slabá špička.

Neděle, 12. prosince 2021, 23:23Odpovědět

Zážitková turistika. Žena v Brně se opila a usnula v obchoďáku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.