Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Žena z brněnského Cejlu se neozvala příteli. Ten ji za trest táhl po chodníku za vlasy

Vřískot, pláč a ostrá slova se ozývala v dopoledních hodinách z brněnského Cejlu, kde si vyřizoval účty se svou přítelkyní rozzlobený a zfetovaný muž. Svou známost chytil za vlasy a táhl ji po ulici. Situaci přihlíželi zvídaví kolemjdoucí i strážníci, kterým se zdálo chování hrubiána za hranou.

Hlídka si exhibice všimla ve chvíli, kdy se muž skláněl nad ženou, a přitom divoce gestikuloval. Vzhledem k tomu, že oba aktéři byli schovaní za zaparkovaným autem, nebylo hned jasné, co se děje. Jakmile se ale strážníci přiblížili, nepotřebovali žádné další vysvětlovaní. 

Ve chvíli, kdy se strážníci ke dvojici blížili svým služebním vozidlem, sedmadvacetiletý muž ji znenadání uchopil za vlasy a po chodníku ji táhl směrem k nim. Hrozivý výjev doprovázel její křik a vzlyky. Strážníci proto okamžitě přispěchali ženě na pomoc, a díky jejich pohotové reakci se z mužova sevření vymanila. Lékařské ošetření na místě nepotřebovala,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková.

Celý případ, jenž se odehrál ve středu dopoledne a policie o něm informovala dnes, navíc gradoval. Agresor obrátil svůj hněv proti hlídce. Nejprve je přivítal vulgárními urážkami, později zaťal pěsti a chystal se na útok. Strážníci ale na podobné výlevy nebyli zvědaví, a proto surovcovi nastříkali pepřový sprej do obličeje. To sice zabralo, ale jen na chvíli. Násilník začal znovu vyvádět, a tak skončil logicky v poutech.

Dál se ale choval nevyzpytatelně. Ještě před tím, než odjel na záchytnou stanici, přiznal, že bere drogy. Hlídce řekl, že dívka byla jeho přítelkyně, které takto prý vyčinil, protože se mu delší dobu neozvala. Přestupky proti veřejnému pořádku a občanskému soužití se bude zabývat správní orgán,“ dodala Skřivánková.

Záhadná krádež v Brně. Z Cejlu zmizela půlka prasete

Netradiční případ se odehrál na brněnském Cejlu, kam se včera ráno vydala policie, aby se ujala vyšetřování záhadné krádeže prasete. Půlka nepřežvýkavého sudokopytníka zmizela z otevřeného z chladírenského vozu. Paradoxní je, že si nikdo z...

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP BRNO

Štítky Strážníci, Brno, Cejl, Násilí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lenka Kuchařová

V brněnském Brenxu se nelze divit ničemu....

Čtvrtek, 9. prosince 2021, 19:09Odpovědět

Martin Vašek

Kdo to asi byl,foto by nebylo?

Čtvrtek, 9. prosince 2021, 15:54Odpovědět

Žena z brněnského Cejlu se neozvala příteli. Ten ji za trest táhl po chodníku za vlasy  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.