Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

V Brně řádil lupič s respirátorem pod nosem. Čerpací stanici přepadl za minutu

Obsluhu čerpací stanice v brněnské Sportovní ulici překvapil nečekaný host. K muži za ochranným plexisklem přišel ozbrojený lupič s krátkou střelnou zbraní a žádal po pokladním finanční obnos. Po pachateli policisté pátrají.

Loupežné přepadení, o kterém jihomoravští policisté informovali dnes, se odehrálo o nedělním ránu 21. listopadu. Krátce po šesté hodině vstoupil do objektu čerpací stanice muž s obličejem zakrytým tmavým, ale špatně nasazeným, respirátorem. Během tři čtvrtě minuty, kterou na benzínce strávil, se mu podařilo získat od obsluhy necelých dvacet tisíc korun.

„Muž ve věku kolem třiceti let vyzbrojený krátkou střelnou zbraní přišel k pokladně a vymohl si na obsluze vydání finanční hotovosti. Když mu pokladní peníze vydal, z benzínky odešel,“ popsal mluvčí jihomoravských policistů Bohumil Malášek.

Z kamerových záznamů lze poznat, že je lupič zhruba 175 centimetrů vysoký. Při přepadení měl na sobě tmavě modrou prošívanou bundu, ohrnuté světle modré kalhoty a tmavé sportovní boty s pruhy. Muž nosí dioptrické brýle a pravděpodobně má také knír. „Případné poznatky k identifikaci lupiče a okolnostem přepadení můžete předat brněnským kriminalistům na tísňovou telefonní linku 158,“ řekl Malášek.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky lupič, loupežné přepadení, policie, pátrání, Brno, čerpací stanice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Brně řádil lupič s respirátorem pod nosem. Čerpací stanici přepadl za minutu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.