Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Muž v Brně zkopal nápojový automat. Policisty zajímá, proč to udělal

Pořádně do těla si dal osmnáctiletý muž v Brně, který na souboj vyzval nápojový automat v bystrckém nákupním centru. Do přístroje několik minut usilovně kopal, což zneklidnilo mnohé nakupující. Zprávu o chování problémového mladíka proto nahlásili městským policistům.

Operační středisko Městské policie Brno na událost zareagovalo podle očekávání. Do terénu vyslalo hlídku, která ale mladého muže u zařízení nenašla. Pachatel se totiž přesunul do prodejny potravin. Ani tam ale nebyl před strážníky v bezpečí. Hlídka jej zanedlouho našla a sdělila mu, ať nikam neodchází. 

Od svědků totiž zjistili, že v místech, kde údajně kopal do automatu, je rozbitá i skleněná výplň vstupních dveří a vzniklou škodu majitel vyčíslil na přibližně dvacet tisíc korun,“ popsal mluvčí Městské policie Brno Pavel Šoba,

Co čerstvě plnoletého vedlo k nepřiměřené reakci, strážníci neuvedli. Vše ale bude nakonec vysvětlovat policistům, kteří jsou zvědaví, jak jim chování vysvětlí. „Jako podezřelého z trestného činu tedy strážníci mladého muže předali Policii České republiky,“ dodal Šoba.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Archiv Drbna

Štítky Strážníci, Brno, Vandal, Automat, Policie, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Brně zkopal nápojový automat. Policisty zajímá, proč to udělal  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.