Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na jižní Moravě řádil pirát silnic v bavoráku. Riskantní manévr vyšetřuje policie

Málo vídaný zato pořádně riskantní kousek předvedl doposud policii neznámý řidič automobilu značky BMW na silnici I55 na Hodonínsku. Šofér předjížděl i přesto, že naproti němu jel náklaďák a později další dvě auta. Jen za přispění velkého štěstí nedošlo k tragické dopravní nehodě. Přesto se případem zabývají policisté.

Dosud neznámý řidič světlého SUV předvedl nebezpečný manévr, kterým ohrozil nejen sebe, ale i všechny ostatní na silnici. Ve chvíli, kdy předjížděl se proti němu vyřítilo nákladní auto. Jeho řidič naštěstí dokázal pohotově zareagovat a uhnout. Zabránil tak jen těsně nebezpečné srážce.

„Dosud nezjištěný řidič světlého SUV při předjíždění ohrozil několik lidí. Tento hazard se životy se stal na silnici poblíž Hodonína,“ řekl mluvčí jihomoravských policistů Petr Vala.

Pirát z místa ujel. Nyní se ale záběr dostal do rukou policistů, ti po totožnosti hazardéra za volantem pátrají. Domnívají se, že by s identifikací motoristy mohla pomoci veřejnost a žádají ji o pomoc. „Přestože policisté již usilovně pracují na zjištění totožnosti nebezpečného piráta, významným způsobem by jim ale práci mohli usnadnit i svědci události,“ dodal Vala.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky předjíždění, řidič, pirát silnic, manévr, policie, silnice, BMW, Jihomoravský kraj, okres Hodonín, Hodonín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Dvořák

To chce klid. Takové hovado jistě bude mít na právníka, který mu poradí, že "vozidlo řídila osoba blízká" a je vymeteno. Dostane tu nejvyšší pokutu, což je pro něho možná jedna večeře.

Pátek, 29. října 2021, 07:11Odpovědět

Na jižní Moravě řádil pirát silnic v bavoráku. Riskantní manévr vyšetřuje policie  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.