Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Brněnský maratonec. Muž se několik hodin ukájel v křoví nedaleko školy

Pocity pohoršení i znechucení zažívali lidé v brněnském Komárově, když nedaleko tamější školy uviděli neznámého muže v křoví, jak si pohrává se svým přirozením. Nebylo proto překvapení, že se o zábavě brněnského nestydy dozvěděla také Městská policie Brno, jež třiatřicetiletého potížistu vystopovala.

Na muže postávajícího v houští nedaleko školy upozornila městské policisty v pátek odpoledne žena procházející jednu z komárovských ulic. Na lince 156 sdělila, že šla s dítětem, když najednou  zpoza keřů vykoukl hanbář. Stáhl si kalhoty a pustil se do onanie. Jakmile strážníci uslyšeli, co se děje, hned se vydali na místo.

Muže odpovídajícího popisu hlídka městské policie spatřila ihned po svém příjezdu, a vydala se proto jeho směrem. Jakmile ale strážníky zaregistroval, začal před nimi utíkat a snažil se zmizet z jejich dohledu. Hlídka ho však nespustila z očí a věděla přesně, kde se nachází,“ popsala dramatickou situaci mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková.

Muž uznal, že hlídka má převahu a nakonec z křoví vylezl. Strážníci žádali, aby jim vysvětlil, co vyváděl. Nestyda sdělil, že je pouze na procházce. Na otázku, zda masturboval, odpověděl, že nikoliv. Pozdější výpovědi svědků ale jeho tvrzení vyvrátily. Dokonce se ukázalo, že se nejednalo o žádný chvilkový zkrat, ale o několikahodinovou činnost. 

Strážníci od svědků zjistili, že se na daném místě se spodním prádlem u kolen pohyboval už od ranních hodin. Strážníci proto muže s podezřením na spáchání trestného činu předali přivolaným republikovým kolegům,“ dodala Skřivánková.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky Strážníci, Brno, Onanie, Policie, obecní policie, Komárov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oto Loos

to se pomatl po ockovani

Neděle, 24. října 2021, 21:38Odpovědět

Brněnský maratonec. Muž se několik hodin ukájel v křoví nedaleko školy  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.