Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Policisté překvapili lapku v brněnské firmě přímo při činu

Brněnským policistům se podařilo překazit vloupání do jednoho z průmyslových objektů. Zloděj, který se vlámal do budovy, aby si z ní odnesl nářadí, skončil po nepovedeném pokusu v policejní cele.

Drzý zloděj se do brněnského objektu v městské části Trnitá dostal přes oplocení a do budovy se protáhl větracím okénkem na toaletě. Že se uvnitř pohybuje někdo nepovolaný, si všiml noční vrátný, který se rozhodl přivolat na místo policisty. „Díky pohotové reakci hlídek ke krádeži nedošlo a podezřelý skončil v policejní cele,“ řekl mluvčí jihomoravských policistů David Chaloupka.

Když na místo dorazila hlídková služba, našla podezřelého muže přímo uvnitř průmyslové haly. Ten setkání s policisty nečekal a jejich pohotovou reakcí byl zaskočený natolik, že nekladl žádný odpor a k vloupání se přiznal. „Policisté, kteří v místě provedli prověrku, nalezli i kbelík s nářadím, které si lapka nachystal a chtěl je z objektu ukrást,“ řekl Chaloupka. Dopadení muže navíc zachytily kamery.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky zloděj, policie, zásah, vloupání, Trnitá

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté překvapili lapku v brněnské firmě přímo při činu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.