Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muži v Brně s nožem přepadli chlapce. Uloupili šest korun, hrozí jim až deset let vězení

Nepochopitelný čin provedli v Brně dva muži, které z neznámého důvodu zaujal mladý kolemjdoucí. Na chodníku v Králově Poli zastoupili šestnáctiletému chlapci cestu a rozhodli se, že jej oloupí. Incident ale ke kýženému výsledku nevedl a lupiči si přišli na pouhých šest korun.

Oba muži oběť obestoupili a po chlapci žádali peníze. Aby vážnost situace ještě umocnili, vytáhl jeden z dotyčných nůž a hochovi hrozil, že pokud finance nevydá, tak  jej pobodá. Vystrašený chlapec u sebe ovšem neměl více než šest korun, které se mu podařilo vytáhnout z kapes. Hříšníci se s lupem museli spokojit a v klidu opustili místo činu.

Celý incident, který se odehrál v srpnu a policisté o něm informovali dnes, zachytila bezpečnostní kamera. „Oba muži si zřejmě vůbec neuvědomovali, že při loupeži nehraje roli to, jakou hodnotu činem získají. Pro pár drobných tak mohou skončit až na deset let z mřížemi,“ uvedl mluvčí jihomoravských policistů David Chaloupka. Ze záznamů je patrná podoba obou lupičů a policisté proto prosí Brňany o spolupráci. V případě rozeznání kteréhokoli z mužů může veřejnost kontaktovat linku 158.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky přepadení, lupiči, Brno, loupež, pátrání, Královo Pole

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Roman Duxa

Barva sedí.

Středa, 13. října 2021, 09:48Odpovědět

Muži v Brně s nožem přepadli chlapce. Uloupili šest korun, hrozí jim až deset let vězení  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.