Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

V průmyslové hale v Brně hořelo auto, škoda půjde do milionů

Jihomoravští hasiči vyjížděli dnes ráno k požáru osobního auta stojícího uvnitř průmyslové haly v Brně. Ničivé plameny na místě zasáhly také okolí poškozeného vozu, a škoda se tak vyšplhá do milionů korun.

Pět požárních jednotek se do průmyslové haly v brněnských Modřicích rozjelo po třetí hodině ranní. Zasahující hasiči na místě zjistili, že v areálu hoří osobní auto a jeho okolí uvnitř haly. Prostor byl navíc silně zakouřený. „Hasiči proti ohni nasadili několik vodních proudů s použitím pěny a zajistili odpojení energií od objektu. Pomocí automobilového žebříku kontrolovali zvenku objekt, zda se požár někde nešíří. Následně zakouřené prostory odvětrali,“ popsal mluvčí jihomoravských požárníků Jaroslav Mikoška.

Proč k požáru, při němž se nikdo nezranil, došlo, se nyní vyšetřuje. Ačkoli se hasičům podařilo v průmyslové hale zachránit majetek za deset milionů korun, je podle Mikošky pravděpodobné, že škoda způsobená plameny bude vyčíslena rovněž na několik milionů korun.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Jihomoravského kraje

Štítky požár, auto, policie, Brno, Jaroslav Mikoška, Modřice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V průmyslové hale v Brně hořelo auto, škoda půjde do milionů  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.