Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Muž v Brně ukousl při rvačce protivníkovi ucho

Třiadvacetiletý muž v Brně předvedl útočný výpad, za nějž by se nemusel stydět ani legendární americký boxer Mike Tyson nebo uruguayský fotbalista Luis Suárez. Při potyčce v centru moravské metropole svému protivníkovi ukousl kus ucha, které leželo vedle zraněného přímo na ulici.

Situace si všimli strážníci, kteří spatřili v brněnské Josefské ulici mladého muže, jak si vykračuje se zakrvácenými ústy. Krev patřila pětadvacetiletému muži, který ležel opodál vedle rudé kaluže. Hlídce bylo hned jasné, co se stalo. Na chodníku ležel vedle zraněného, který měl navíc natržené tričko, kus ucha. Oba soupeři navíc před městkou policií nic nezapírali a uznali, že se se poprali.

Strážníci okamžitě zavolali záchrannou službu a muže ošetřili. Sháněli se také po ledu a opatřili čistý sáček, do něhož ucho vložili, aby ho zdravotníci mohli později přišít. Pokousaný muž se údajného útočníka zastával a opakoval, že spor sám vyvolal,“ uvedl mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Oba muži byli navíc viditelně opilí. Záchranáři si zraněného převzali do své péče a po poskytnutí pomoci ho odvezli do nemocnice. Strážníci předali celý případ z minulého úterý státním policistům. „Informaci o události zveřejňujeme nyní, abychom vyšli vstříc požadavku Policie ČR, která potřebovala dostatek času k prověření všech okolností,“ vysvětlil Ghanem.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP BRNO

Štítky Strážníci, Brno, Kousnutí, Ucho, Rvačka, Luis Alberto Suárez, Mike Tyson, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Brně ukousl při rvačce protivníkovi ucho  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.