Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dejte mi peníze, nebo odpálím bombu, hlásil opilý muž na poště v nákupáku

Svízelnou a tíživou finanční situaci se rozhodl po svém vyřešit devětadvacetiletý muž, který zavítal do obchodního centra v Modřicích na Brněnsku. Namířil si to k přepážce pošty, kde obsluze předal výhružný vzkaz napsaný na účtence z restaurace.

Na lístek pachatel napsal, že se chystá odpálit bombu a výzvu k vydání peněz. Pracovníky ale nepřesvědčil i proto, že se před výpravou posilnil alkoholem. 

Obsluha na přepážce ale muže po přečtení vzkazu vypoklonkovala. Žádné peníze nevydala. Lupič vybavený navíc vystřelovacím nožem a teleskopickým obuškem musel tedy pobočku překotně opustit,“ popsal mluvčí jihomoravských policistů Bohumil Malášek.

Oznamovatel po neúspěchu situaci nezvládl a nakonec sám zavolal na policii, aby se přiznal k loupežnému přepadení. Dokonce to stihl dříve než odpovědní pracovníci. „Policisté opilého lupiče, který nadýchal téměř dvě promile, snadno zadrželi a umístili do policejní cely. Již dříve trestaný muž musí nyní počítat se stíháním za loupež,“ dodal Malášek.

Hodnocení článku je 26 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky Modřice, Policie, Bomba, Pošta, peníze, Brněnsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dejte mi peníze, nebo odpálím bombu, hlásil opilý muž na poště v nákupáku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.