Počasí dnes6 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Babička se válela pokálená a opilá v křoví, batole muselo do Klokánku

V noční můru se změnil dvouletému chlapečkovi pobyt v pasohláveckém kempu, kam jej vzali na prázdniny jeho prarodiče. Výlet si příbuzní rozhodli zpestřit alkoholem, po jehož konzumaci nebyli schopní se postarat o vnoučka a také si řekli o pozornost policie. Přivolaná hlídka dokonce našla babičku, jak se válí pokálená v křoví.

Opilé babičky a dědečka si všiml pozorný lodník z lodě, který si podařené dvojice, kolem níž se potulovalo malé dítě, všiml u přístaviště. Viditelně byli znaveni alkoholem, a tak do akce spěchali policisté, kterým se naskytl nečekaný pohled.

Když na místo dorazila přivolaná policejní hlídka, našla pouze čtyřiapadesátiletou pokálenou v křovisku spící ženu. Její o dva roky starší manžel se na místo připotácel později. O vnouče  naštěstí v tu dobu pečovali jiní rekreanti. Další zjištění policistů bylo očekávané, ale přesto opravdu zarážející. Žena, nadýchala téměř čtyři promile, střízlivěla tedy na záchytce,“ popsal policejní mluvčí Bohumil Malášek.

O moc lépe na tom nebyl ani dědeček, který po dechové zkoušce odešel se skóre dvě promile. Na rozdíl od manželky ale mohl střízlivět v rekreačním příbytku. Nejhůře ale dopadl nakonec nejmladší návštěvník kempu, který musel místo vodních radovánek strávit noc v Brně. 

Jelikož se rodiče bydlící na opačném konci republiky o dítě nemohli postarat, toto strávilo noc v brněnském Klokánku,“ vysvětlil policista Malášek.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Autokemp ATC Merkur Pasohlávky

Štítky Alkohol, Prarodiče, Výchova, Policie, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Katarina Hronova

Jak mohou rodiče takovým lidem svěřit dítě. Nevěřím, že se jindy neoziraji.

Středa, 28. července 2021, 11:40Odpovědět

Atram Pistaciova

A četla jste ten článek, paní Adélo? „Jelikož se rodiče bydlící na opačném konci republiky o dítě nemohli postarat, toto strávilo noc v brněnském Klokánku,“ vysvětlil policista Malášek. Asi to nebylo ráno, tak asi nestihli přijet přes celou republiku, aby malej spal už doma. No ale takoví prarodiče, by měli navždy utrum s hlídáním.

Úterý, 27. července 2021, 14:55Odpovědět

Adéla Ploužková

Ja to vnímám nejen jako selhání prarodičů ale i rodičů. Vždyť která máma nechá svoje dítě přespat v Klokánku? Navíc takového mrňouska? Ti rodiče nemají srdce - chudák dítě.

Úterý, 27. července 2021, 09:14Odpovědět

Babička se válela pokálená a opilá v křoví, batole muselo do Klokánku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.