Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Brňan si na parkoviště nasprejoval rezervaci. Před strážníky své dílo pochválil

Kreativní chvilku měl o víkendu mladý muž v Brně, který chtěl zařídit, aby měl jeho známý kde zaparkovat své vozidlo. K zabrání parkovacího místa dotyčný zvolil netradiční techniku. Na silnici potenciálním zájemcům o místa k stání nasprejoval vzkaz.

Obyvatele brněnské Životského ulice překvapilo včera dopoledne bílé vodorovné dopravní značení, které se objevilo na přilehlém parkovišti. Na asfaltu přibyla slova "RESERVE" a "OK" doprovázená malůvkou obličeje a srdíčkem. Nasprejovaného nápisu si všimli projíždějící strážníci, kterým se podařilo zjistit, že sprejera při činu vidělo několik svědků. „Strážníci od nich získali bližší popis podezřelého. Přibližně po třiceti minutách ho našli a oslovili,“ popsal mluvčí brněnské městské policie Pavel Šoba.

Ačkoli devětadvacetiletý muž zpočátku autorství díla odmítal, nakonec se k činu přiznal a dokonce strážníkům oznámil, že se mu celkem povedlo. Pomocí posprejované silnice chtěl hříšník zařídit místo k parkování svému kamarádovi a nakresleným srdíčkem prý dokazoval svou zamilovanost. „Strážníci poté přivolali republikové kolegy a devětadvacetiletého muže jim předali jako podezřelého z trestného činu,“ dodal Šoba.

Hodnocení článku je 36 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky parkoviště, Brno, sprejování, rezervace, krimi, parkování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brňan si na parkoviště nasprejoval rezervaci. Před strážníky své dílo pochválil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.