Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Krvavá hádka v Brně. Cizinec vzal nůž a řízl mladíka do krku

Hrůzný případ těžkého ublížení na zdraví se udál v úterý v brněnských Židenicích. Podle informací CNN Prima News mělo dojít ke konfliktu cizinců, během kterého jeden na druhého vzal nůž a řízl jej do krku. Zdravotníci mladíka se středně těžkými zraněními v oblasti krku převezli do nemocnice.

Krvavý konflikt se odehrál v úterních brzkých ranních hodinách v brněnských Židenicích v ulici Otakara Ševčíka. Podle informací, které přinesla CNN Prima News, mělo dojít k šarvátce tří cizinců, která vyvrcholila brutálním útokem. Jeden z mužů vytáhl nůž a soka nemilosrdně řízl do krku. „Slyšeli jsme takový řev, že nás to vzbudilo. Nevím, kolik bylo hodin, asi jedna ráno. Venku hrozně křičela žena,“ popsal televizi CNN Prima News svědek události.

Mladý cizinec utrpěl při útoku středně těžká poranění. „Vyslali jsme lékařskou posádku ke zraněnému mladému muži. Cizinec měl rozsáhlá, středně těžká zranění v oblasti krku a převezli jsme jej na urgentní příjem do Fakultní nemocnice na Pekařské,“ řekla mluvčí jihomoravských zdravotníků Hedvika Kropáčková.

Policisté podle mluvčího Bohumila Maláška po činu zajistili tři aktéry konfliktu, jejichž podíl na události nyní zjišťují. Při pátrání jim pomáhali také brněnští strážníci. „Státní policisté požádali strážníky o spolupráci při pátrání po podezřelých. Naše hlídky pak v okolí události hledaly osoby odpovídající popisu aktérů. Jednu se jim v Židenicích podařilo dopadnout,“ popsal Drbně mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky útok, nůž, podříznutí, policie, Brno, Židenice, CNN Prima News, Otakar Ševčík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Krvavá hádka v Brně. Cizinec vzal nůž a řízl mladíka do krku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.