Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Senior vyrval v Brně ze země ocelový koš i s dlažbou

Emoční zkrat předvedl na brněnském hlavním nádraží dvaašedesátiletý muž, který se rozzlobil na kolemjdoucího. Údajně jej zasypal nevhodnými poznámkami, což seniora zcela vytočilo. Svůj vztek si vybil na odstavených koloběžkách, kolemjdoucích a odpadkovém koši, který vyrval ze země i s dlažbou.

Zuřivce zklidnil až příjezd strážníků, kteří jej vyzvali, aby nepořádek po sobě uklidil a zvedl ze země elektrické koloběžky. Na jeho výstup upozornil hlídku všimavý svědek, který zavolal na linku 156. Muž totiž kromě ataků do mobiliáře častoval kolemjdoucí hrubými nadávkami.

Své jednání strážníkům vysvětloval tím, že ho prý rozčílily nemístné poznámky na jeho osobu od neznámého člověka, a potřeboval si prý nějak vybít zlost. Nepoškozené koloběžky nakonec muž na výzvu strážníků zvedl. S odpadkovým košem už to ale tak jednoduché nebylo. Muž ho totiž vyrval ze země i s dlažbou, a tak už ho nešlo ukotvit zpět,“ uvedla mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková. Strážníci nyní zjišťují, jak velkou škodu uražený senior způsobil. Majetkovým přestupkem nyní zabývá správní orgán.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto freepik.com

Štítky Brno, Strážníci, Hlavní nádraží, Vztek, dlažba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Senior vyrval v Brně ze země ocelový koš i s dlažbou  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.